Kiitos kannatuksesta!

Vaaleissa tuli alustavan ääntenlaskennan mukaan 49 ääntä. Kiitos kaikille kannattajille!

Eniten ääniä sain kotinurkilta Rastaspuistosta (5), Pohjois-Leppävaarasta ja Kalajärveltä (kummastakin 3). Jännä miten suurin osa äänistä tulee ihan sieltä täältä yksittäin eri puolilta Espoota. Ja vain kourallisesta on hyvä arvaus, keiltä ne ovat :)
Koska vihdoin sain aikaiseksi kirjoittaa hieman vaalien alla (ja se oli kivaa!), aion yrittää kirjoittaa blogia jatkossakin. Kunhan vaaleista pöly laskeutuu, järjestelen vaalisivut johonkin syrjään ja jatkan tätä enemmän tai vähemmän yhteiskunnallisiin kysymyksiin liittyvänä blogina.

Nyt kun vaalit ovat ohi, en voi enää käyttää niitä tekosyynä vältellä gradun tekemistä, joten sellaistakin kirjoittelua on luvassa!

Kommentointi on suljettu.