Leppävaara täynnä ehdokkaita

Nyt tuntuu, että kampanjointi on lähtenyt kunnolla käyntiin! Espoon Vihreiden vaalilehti LehtiVihreä on saatu painosta ja tänään Leppävaaran maalaismarkkinoilla pääsin sitä ensimmäistä kertaa jakamaan. Lehti on hieno ja Espoossa on niin paljon mahtavia vihreitä ehdokkaita, etten tietäisi ketä äänestäisin, jos en äänestäisi itseäni :)

Tässä kuva Vihreiden teltalta. Kuvassa Mika Levänen, Pia Aarrekivi ja minä. Kuvan otti Teresia Volotinen.

Markkinoilla oli toki ehdokkaita jos jonkin värisiä. Eduskuntapuolueet oli koottu Läkkitorille vähän syrjään Leppävaaran raitilta ja siellä oli yleensä ehdokkaita enemmän kuin ohikulkijoita. Meidän naapuriteltta oli perussuomalaisten, jotka jaksoivat olla paikalla toiseksi pisimpään puolueista. Vihreä teltta ja ehdokkaat poistuivat viimeisinä. (Kommunisteista ja Piraateista en ole varma – heillä oli paljon parempi telttapaikka itse raitin varressa.) Ihan hyvällä fiiliksellä minun nähdäkseni kilpailevienkin puolueiden ehdokkaiden kesken kampanjointi sujui. Yhteisiä asioitahan tässä halutaan hoitamaan.

Vaalilehti jaetaan huomenna Hesarin välissä sen tilaajille lähes koko Espoossa, mutta niiden, joille ei Hesaria tule, kannattaa etsiä vihreä lehdentyrkyttäjä käsiinsä esim. joltain asemalta.

https://www.facebook.com/TuomasValtuustoon

2 vastausta artikkeliin ”Leppävaara täynnä ehdokkaita

  1. Piraatit poistuivat vasta kello 16:00 jälkeen, eli todennäköisesti tälläkin kertaa viimeisinä. Samoihin aikoihin myös viereiset muikku- ja kirpputorikojutkin olivat häipymässä. Ihmettelen itsekin sitä, miksi meidät ja kommunistit laitettiin erilleen muista, mutta ei voi valittaakaan kun paikka oli parempi äänestäjien kannalta.

    Eduskuntapuolueiden puoluetori, johon ilmeisesti Köyhien asialla-puolueen Terttu Savola jostakin syystä meni varmaan omin lupineen, oli todella ”hyvin” piilotettu sellaiseen soppeen, ettei sinne voinut kukaan markkinoilla kävijä ainakaan vahingossa eksyä. Myös viikko sitten Espoonlahdessa pääsimme kommunistien ohella parempaan paikkaan itse markkinatorille eduskuntapuolueiden telttaillessa keskenään eri alueella.

    • Vihreiden teltta purettiin muistaakseni puoli viiden jälkeen. Meitä ihmisiä pönötti paikalla vielä viideltäkin muutama :) Toivottavasti piraatitkin saavat edustajia kaupunginvaltuustoon.

      Tuo telttojen sijoittelu on aika outoa kyllä. Vihreät ovat monesti yrittäneet saada parempaa paikkaa maalaismarkkinoilta, kerran (kai vahingossa) saimme. Muuten aina puolueet on sijoitettu syrjään, ja nyt vielä lisäksi kiellettiin jakamasta lehtiä markkina-alueella kävellessä muuten. Leppävaaran raittikarnevaaleilla puolueet ja yhdistykset saavat aina hyvät paikat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.