Suosittelen

Espoossa on paljon fiksuja vihreitä ehdokkaita, mutta suosittelen tässä nyt vain muista kunnista vihreitä ehdokkaita.

Helsinki

Hyvän kaupunkirakenteen puolesta toimivat todella ansiokkaasti Otso Kivekäs ja Mikko Särelä. Tunnen heidät Tieteen ja teknologian vihreistä. Fiksuja ja aikaansaavia ihmisiä kumpainenkin. Otso on ansiokkaasti nostanut esiin myös terveydenhuollon tietojärjestelmähankintaan liittyvät ongelmat.

Seuraavaksi tulee mieleeni Piia J. Häkkinen, joka on fyysikko ja äiti ja vihreiden parhaita perinteitä jatkaen ympäristöaktiivi. Vihreää, välittävää teologienergiaa tarjoaa yliopistopastori Laura Mäntylä.

Helsingissä on niin paljon muitakin loistavia vihreitä ehdokkaita, että pakko lopettaa ennen kuin luettelen melkein kaikki… Apua, en kyllä nyt malta olla mainitsematta vielä Tuomas Tuurea, joka on mainio tyyppi ja jonka vaalilause ’pienen ihmisen asialla’ on suosikkejani vaalilauseiden joukossa.

Vantaa

Siru Kauppinen ja Hannu Kokko ovat molemmat kokeneita valtuutettuja. Sirun tunnen Uudenmaan vihreiden hallituksesta ja Tieteen ja teknologian vihreistä, jota hän on edustanut puoluehallituksessa. Hannu taas on tullut tutuksi ennen kaikkea Vihreiden oikeuspoliittisen työryhmän viisaana varapuheenjohtajana. Tiedän heidän hoitavan hyvin hommansa, perehtyvän asioihin ja pyrkivän viisaisiin päätöksiin.

Niille, jotka haluavat valtuustoon uutta verta suosittelen Vantaan Vihreiden toiminnajohtajaa Tuomas Rinnettä, jonka tunnen parhaiten IRCistä ja joka on – no huippu tyyppi. Tuomas on aikaansaava, vihreyteen sopivan maanläheisesti suhtautuva ihminen, joka saa aikaan innostavan ilmapiirin.

Järvenpää

Tiia Pyykön tiedän Uudenmaan Vihreistä. Hän on myös teologian opiskelija ja reippaasti asioihin tarttuva ihminen. Sosiaalietiikasta gradua tekevät ihmiset eivät voi olla läpeensä pahoja! Jos et usko teologian kandidaatin kykyihin, voit tietenkin äänestää myös teologian tohtoria Terho Pursiaista, joka on myös vaikuttanut Uudenmaan Vihreiden hallituksessa mutta jonka tunnen kyllä paremmin yliopiston tenttikirjoista kuin vihreistä. Viisas mies.

Kommentointi on suljettu.