Henna Ruusu ehdolla Espoon kaupunginvaltuustoon

Olen diplomi-insinööri ja teologian kandidaatti, joka haluaa toimivan ja tasa-arvoisen maailman. Haluan puolustaa joukkoliikennettä, kulttuuria, lapsia ja nuoria ja kaikkia niitä, joiden elämä ei mene suunnitelmien saati haaveiden mukaan. Luontoa lähellä ja kaukana. Yritän ymmärtää maailmaa ja ihmisiä monipuolisesti.

Työkseni teen tekniikan jatko-opintoja, mutta en tiedä tuleeko väitöksestä koskaan valmista. Jos haluat äänestää työelämän menestyjää, etsi joku toinen ehdokas. Minun työurani on ollut pätkäinen ja kiemurainen, kuten opintonikin. Tietotekniikan lisäksi olen opiskellut teologiaa, etiikkaa, ympäristöasioita ja opettajan pedagogiset opinnot. Työkseni olen useimmiten opettanut.

Asun Kilossa. Olen yhden leikki-ikäisen ja yhden aikuisen lapsen äiti. Toimin käräjäoikeuden lautamiehenä ja seurakunnallisissa luottamustehtävissä.

Haluan kaikille hyvän kaupungin. Äänestä numerolla 197.

Vaalikonevastauksiani:

Henna Ruusu – Kuntavaalit 2021 – Helsingin Sanomien vaalikone

Yle – Vaalikone – Henna Ruusu – Espoo – Kuntavaalit 2021

Vaalikone | Länsiväylä (lansivayla.fi)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.