Seurakuntavaalit 2022

Hei!

Olen jälleen kerran ehdolla seurakuntavaaleissa Leppävaaran seurakunnassa, koska seurakunta on minulle tärkeä. Seurakunnan toiminnassa minut tapaa erilaisten kokousten lisäksi todennäköisimmin messuista, kuorosta kaikille tai iltaperhekahvilasta. Asun Kilossa. Koulutukseltani olen tietotekniikan diplomi-insinööri ja teologian kandidaatti ja työkseni teen jatko-opintoja Aalto-yliopistossa.

Olen ollut useilla kausilla seurakuntaneuvostossa ja Espoon seurakuntien yhteisessä kirkkonevaltuustossa varajäsenenä ja pienen aikaa seurakuntaneuvoston varsinaisenakin jäsenenä. Tällä hetkellä olen myös seurakunnan vapaaehtoistyön toimikunnan ja Kilon aluetoimikunnan jäsen.

Millaisen seurakunnan haluan?

Haluan seurakunnasta yhteisön, jossa jokainen voi löytää itselleen sopivan paikan. Yhteisön, jossa ihmiset kohtaavat toisensa. Joku haluaa toimia aktiivisesti, tehdä ja osallistua, toinen vain olla ja kuunnella ja katsella. Kaikille pitää olla seurakunnassa tilaa. Tilaa pitää olla myös erilaisille tulkinnoille kristillisestä uskosta ja elämäntavasta.

Niin messussa kuin muussakin toiminnassa tulisi aktiivisesti tarjota seurakuntalaisille mahdollisuuksia tehdä ja suunnitella toimintaa. Seurakunta eivät ole sen palkatut työntekijät vaan me kaikki seurakuntalaiset!