Henna Ruusu kaupunginvaltuustoon.

Etusivu -- Ihminen -- Ajatuksia -- Yhteyksiä


77
Henna Ruusu

Vihreät ehdokkaat Espoossa nro. 2-101

Kiitos kaikille kannattajille!

Ääniä tuli yhteensä 59. Ihan hyvin, vaikka olisi niitä tietenkin enemmänkin saanut tulla :)

Ääniä tuli ympäri Espoota. Ainoa suurempi keskittymä oli Otaniemi 6 äänellä. Muualla tuli vain 1-3 ääntä samalta äänestysalueelta. Edes lähinurkilla, jossa jaoin eniten vaalisarjakuvaani, ei näy suurempi äänimääriä (varsinkin kun vähennetään oman perheen äänet :). Ehkäpä äänestäjät löysivät minut ennemmin netistä.

Joka tapauksessa kiitos kaikille äänestäjille, tutuille ja tuntemattomille. Erityiskiitokset Hannalle, joka oli yhden naisen tukiryhmäni!

Seuraavaksi valtuustoryhmät alkavat jakaa lautakuntien yms. paikkoja keskenään. Me valtuustosta rannalle jääneetkin pääsemme vaikuttamaan monissa muissa elimissä. Saamme pian esittää toiveita, mikä tehtävä kiinnostaisi. Minulla ei vielä ole selvää käsitystä. Otan siis mielelläni vastaan ehdotuksia sen suhteen. Espoon vihreiden nykyisten luottamustoimien listasta voit käydä katsomassa, millaisia paikkoja tyypillisesti on jaossa.


Olen 29-vuotias espoolainen opiskelija ja yhden lapsen äiti (+yhden miehen vaimo). Olen ehdolla kaupunginvaltuustoon, koska haluan että yhteiset asiamme hoidetaan hyvin. Uskon, että hyvät päätökset syntyvät avoimesti, keskustellen ja ottaen huomioon meidät kaikki - niin pienet kuin suuretkin.

Opiskelen tietotekniikkaa Teknillisessä korkeakoulussa Otaniemessä ja teologiaa Helsingin yliopistossa. Asun Leppävaarassa, Postipuuntiellä.

Olen ehdolla Espoon vihreiden listalla. Olen aina ollut kiinnostunut yhteisten asioiden hoitamisesta. Kunnallisvaaleissa olen ehdolla ensimmäistä kertaa. Vihreiden toiminnassa olen ollut mukana noin vuoden. Tällä hetkellä olen Suur-Leppävaaran vihreiden hallituksen jäsenenä. Aiemmin olen harjoitellut yhteisten asioiden hoitoa lukuisissa yhdistyksissä ja (toisen) ylioppilaskuntani TKY:n edustajistossa.

Kunnallispolitiikka ei varmasti ole helppoa. Moni asia on päätetty ylemmillä tahoilla ja kunnalle jää vaikea tehtävä yrittää saada rahat riittämään kaikkeen. On vaikea nostaa yksittäisiä asioita kaikkea muuta tärkeämmäksi, koska tärkeitä asioita on paljon. En aio luetella kaikkia kaupungin toimintoja, joita on syytä jatkaa tulevallakin vaalikaudella, mutta kaksi asiaa haluan nostaa esiin:

  • Joukkoliikenteen on oltava oikeasti edullista ja toimivaa.
  • Kirjastot ovat aarre. Tietoa ja taidenautintoja, joihin köyhälläkin on varaa.

Vaalisarjakuva! (pdf)

Kunnallisvaalit 24.10.2004
Ennakkoäänestys 13.-19.10.

Etusivu -- Ihminen -- Ajatuksia -- Yhteyksiä


henna.ruusu@vihrealiitto.fi
Sivua muutettu viimeksi 26.10.2004