Henna Ruusu ehdolla Espoon kaupunginvaltuustoon

Kiitos kaikille äänestäjille!

Ääniä tuli alustavan ääntenlaskennan mukaan 49. Vähän olen pettynyt, mutta en usko kärsiväni vapaa-ajanongelmista vaikka en pääsekään istumaan kaupunginvaltuuston kokouksissa tai keskeisissä lautakunnissa. Valtuustoon pääsi monta muuta fiksua vihreää, joiden uskon hoitavan viisaasti yhteisiä asioitamme.

Johonkin lautakuntaan, johtokuntaan, toimikuntaan tai vastaavaan on mahdollisuus päästä tälläkin äänimäärällä – jos ei varsinaiseksi niin varaedustajaksi. Ja tiedän 9 vuoden kokemuksella Espoon Vihreistä, että asioihin voi vaikuttaa olematta itse keskeisillä paikoilla, koska vihreisiin edustajiin voi aina ottaa yhteyttä ja yleensä he pyytävätkin asioihin kommentteja muilta ennen kokouksia.


Tervetuloa vaalisivuilleni! Olen ehdolla syksyn 2012 kunnallisvaaleissa Espoossa. Asun Karakallion lähellä Rastaspuistossa yhden lapsen ja kahden kissan kanssa. Koulutukseltani olen tietotekniikan diplomi-insinööri ja gradua vaille teologian maisteri.

About me and my themes in English

Himpun verran parempaa politiikkaa!

Minulle tärkeitä asioita ovat mm. tasa-arvo, sosiaalinen oikeudenmukaisuus, kulttuuri ja päätöksenteon avoimuus ja reiluus. Vastustan poliittisia virkanimityksiä. Kuntien tehtävät ovat tärkeitä ja haastavia, joten tarvitaan paras mahdollinen osaaminen käyttöön puoluekirjoista riippumatta.

Toimiva kaupunki suunnitellaan kokonaisuutena, ei rakenneta sinne tänne mitä milloinkin. Palveleva joukkoliikenne sekä hyvät kävely- ja pyöräilyreitit ovat kaupunkirakenteessa yhtä tärkeitä kuin autoliikenteen toimivuus.

Olen ollut Suur-Leppävaaran vihreissä aktiivi vuodesta 2003, jolloin liityin jäseneksi. Lisäksi olen Viite – Tieteen ja teknologian vihreiden jäsen. Haluan vaikuttaa omalta pieneltä osaltani niin Espoon kuin koko Suomen ja maailmankin tulevaisuuteen.

Voit tutustua myös vanhoihin vaalisivuihini vuodelta 2004.